Radeč cup v Humpolci

Registrace k závodu v Humpolci

Otevíráme registrace k 4. závodu seriálu RADEČ CUP v roce 2024, který by se měl konat dne 1.6.2024 v Humpolci.

Stejně jako na předchozí závod, prosíme všechny, kteří se chtějí zúčastnit závodu v Humpolci, aby se přihlásili co nejdříve, nejpozději však do půlnoci 26.5.2024. Dle počtu přihlášených k půlnoci 26.5.2024 bude nejen kalkulováno startovné, ale bude také rozhodnuto, zda se závod vůbec pojede. Při nízkém počtu přihlášených hrozí, že závod bude zrušen.

Pro tento závod byl stanoven limit maximálního počtu startujících na 120 jezdců, z důvodu kapacity depa. Jezdci, kteří se přihlásí nad tento limit, budou pouze náhradníci a budou přijeti jen v případě odhlášení některého jezdce.

Upozorňujeme, že všichni, kdo se  přihlásí po půlnoci 26.5.2024, platí vyšší startovné dle bodu 11.3 sportovních předpisů pro rok 2024.

Pokud se někdo závodu nemůže zúčastnit a registroval se do závodu, pak je nutné se odhlásit nejpozději do půlnoci 29.5.2024. Zrušení registrace do závodu (odhlášení) je možné výhradně emailem (autoklubradec@gmail.com ). Na jiné způsoby odhlášení (telefon, SMS, ……) nebude brán zřetel. V případě neodhlášení a neúčasti v závodě bude uplatněn bod 11.4 sportovních předpisů pro rok 2024.

Dále prosíme všechny, aby vyplňovali formulář registrace k závodu pravdivě a úplně.

Neděle 2.6. 2024 bude patřit OMSV, tedy pořadateli z Rakouska. Dle informací je však možný start jezdců z ČR i v tomto závodě. Více informací lze nalézt přímo na jejich stránkách https://www.autocross.or.at/

Děkujeme a budeme se na Vás těšit v Humpolci

Team AK Radeč